Dit doen wij voor u
Dit doen wij voor u

Met Consolica kunt u functies aan uw software toevoegen zonder een fortuin uit te geven aan upgrades. Uw huidige systeem wordt de basis van een platform en extra gewenste features worden als module toegevoegd. Dit wordt servicegerichte architectuur (SOA) genoemd. Onze oplossing houdt rekening met de software die u heeft en voegt functies toe die u wilt terwijl uw medewerkers het bestaande systeem blijven gebruiken.


Daarom is Consolica iets voor u
Daarom is Consolica iets voor u

Software die uw eigendom is:

  • Een oplossing gebaseerd op open source software zoals .Net of PostgreSQL
  • Geen licentiekosten
  • Veel beschikbare programmeurs
  • Een broncode die van u is
 

Een software die open staat voor integratie:

Een software die loont:

  • Uw bestaande hardware en software zijn de basis waarop we door u gewenste extra’s toevoegen.
  • Uw software is flexibel en kan aan meer gebruikers of functies worden aangepast zonder een upgrade.


Dit zijn wij
Dit zijn wij

Na zes jaar in de Amerikaanse ERP-softwaremarkt te hebben gewerkt werd Sergey Astaev in 2017 ingehuurd door koeriersdienst Cityexpress, opgericht door de Zwitser Peter Bohren in Moskou om hun bedrijfssoftware klaar te maken voor de 21ste eeuw. Hij deed dit voortvarend en efficiënt. Binnen een paar maanden begonnen databases te communiceren, klanten konden hun zaken online doen op hun eigen toegangspagina, de leveringsresultaten waren real time en het callcenter is virtueel geworden. In 2018 werd besloten om de software-afdeling van Cityexpress af te splitsen als een apart bedrijf dat de naam “Consolica” kreeg en dat haar diensten aan ging bieden aan aan externe klanten in Rusland. In 2020 is een kantoor geopend in Amsterdam om dezelfde diensten aan te bieden aan klanten in andere landen.

Omgaan met hun bedrijfssoftware is voor de meeste bedrijven een frustrerende, tijdrovende en kostbare ervaring. Vaker wel dan niet komen ze problemen tegen, zoals de onmogelijkheid om een gewenste functie toe te voegen, omdat hun huidige systeem de extra belasting niet aankan met de enige resterende opties om te upgraden of een nieuw systeem te kopen. Dit betekent niet alleen een duur en tijdrovend proces, maar ook dat hun medewerkers opnieuw moeten leren hoe de nieuwe software werkt en dat het bedrijf er niet zeker van kan zijn dat het uiteindelijk allemaal werkt zoals beloofd. Het betekent ook dat alle inspanningen en investeringen die ze in hun bestaande software hebben gestoken, tevergeefs zijn geweest.

De oplossingen die we voorstellen zijn een zeer moderne en nieuwe manier om met deze problemen om te gaan, want door de bestaande software te gebruiken als basis van een breder platform voegen we nieuwe gewenste features toe als extra module en stellen we je medewerkers in staat om de software te blijven gebruiken die ze kennen wat u veel geld, gedoe en tijd bespaart. Door onze oplossingen te baseren op gangbare programmeertalen zoals .NET, #C, Apache Cordova en vele anderen, zorgt u ervoor dat het altijd mogelijk zal zijn om ervaren programmeurs te vinden die tegen een redelijke prijs toevoegingen kunnen doen.

AMSTERDAM: CONSOLICA.COM

Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Russisch, Zwitserduits

Peter Bohren begrijpt de uitdagingen van de moderne zakenwereld nadat hij een succesvol eigen transportbedrijf is begonnen. Hij is uw contactpersoon in Europa voor algemene vragen over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen. Hij kan uw bedrijfsprocessen en technische systemen analyseren en de softwareontwikkelaars voor u aansturen.

Contactgegevens:

[email protected]onsolica.com       + 316 178 176 80

Moskou: CONSOLICA.RU

Talen: Engels, Russisch

Als algemeen directeur van het Russische kantoor leidt Sergey Astaev een bekwaam team van software-ingenieurs met uitgebreide ervaring in SOA-architectuur, modulaire componenten en enterprise-platforms. Met zijn meer dan 20 jaar ervaring op de markt voor bedrijfssoftware in de VS en Rusland heeft hij een diep begrip ontwikkeld van de behoeften van bedrijven en kan hij optimale oplossingen voorstellen.

Contactgegevens:

sergey.astae[email protected]      + 7 499 113 1958