IT-INFRASTRUCTUURBEHEER
IT-Infrastructu

We werken met deze technologieën

We verzamelen de vereisten en analyseren de behoeften en bedrijfsprocessen om samen met u te bepalen waar u uw data wilt opslaan, wat lokaal nodig is en wat onderdeel kan zijn van een cloudoplossing.

Optimaal uw hardware en software gebruiken met dynamische belasting

Praat met ons voor een efficiënt gebruik van uw netwerk en serverapparatuur en zorg tegelijkertijd voor een hoog niveau van beschikbaarheid en veiligheid van uw informatie. Door cloudtechnologieën aan uw bestaande datacenters toe te voegen worden lage vaste kosten gecombineerd met de flexibiliteit om op seizoenspieken in de vraag te kunnen reageren.

Dit kunnen wij voor u betekenen: IT-Infrastructuurbeheer

  • We analyseren uw huidige IT-infrastructuur, uw vereisten en toekomstige ontwikkelingen en bieden u een oplossing die cloudtechnologieën combineert met uw lokale hardware en software.
  • Wij leveren u de technologieën en laten u beslissen waar u uw gegevens wilt hosten, rekening houdend met de wetgeving waar u zich bevindt.

Dit mag u verwachten

U kunt aanzienlijke besparingen behalen bij het onderhouden van uw eigen datacenter, een fouttolerante IT-infrastructuur krijgen die informatiebeveiliging garandeert en flexibel kan reageren op verschillen in vraagniveaus. Consolica kan overal ter wereld onderhoud en ondersteuning bieden voor deze infrastructuur.