Mobile Apps voor bedrijven
Mobile Apps

We werken met deze technologieën

De volgende stappen zijn betrokken bij een zakelijke mobiele app:

  • De eisen van de app worden verzameld en de huidige bedrijfsprocessen en IT-systemen worden geanalyseerd
  • Er wordt een doelarchitectuur ontwikkeld op basis van een nieuw platform die rekening houdt met de reeds gebruikte informatiesystemen en de nieuwe software ontwikkelt zonder downtime voor het bedrijf met behulp van DevOps-programmeertechnologieën
  • Er worden back-end-servers ontwikkeld die gegevens uitwisselen en front-end-interfaces met behulp van UI / UX-ontwerp.
  • Een software-oplossing in de vorm van dockercontainers kan worden toegevoegd om gedeelten van de applicatie in de cloud te plaatsen.
  • Voor de release ondergaat de nieuwe software een streng (QA) testregime

Mobiele apps om de informatiestroom te automatiseren

Met door ons zelf ontwikkelde mobiele apps kunnen uw medewerkers, leveranciers of klanten met normale mobiele telefoons toegang krijgen tot uw systeem, waardoor u uw informatiestroom  automatiseert. Uw bestaande software wordt omgevormd tot een platform waaraan de mobiele telefoontoepassing als aanvullende module via een API-verbinding wordt toegevoegd.

Dit kunnen wij voor u betekenen: Mobiele apps voor bedrijven

  • We bepalen het beoogde doel van een mobiele applicatie en de integratie ervan met de rest van uw bedrijf.
  • We ontwikkelen een intuïtieve gebruikersinterface (UI / UX-ontwerp) die kan worden gebruikt voor verschillende soorten mobiele apparaten en tablets en ontwikkelen de mobiele applicatie zelf die voor eenvoudig gebruik kan worden gedownload in de Apple store en Google Play.
  • Een betrouwbaar en veilig serverdeel wordt ontwikkeld  voor het uitwisselen van data tussen de mobiele applicatie en de bestaande informatiesystemen.

Dit mag u verwachten

U kunt offline processen automatiseren wat met uw bestaande bedrijfssoftware niet mogelijk is. Daarmee verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers en verkleint u de kans op menselijke fouten. Bovendien kan een mobiele app een digitaal verkoopkanaal openen waarmee u advertentiecampagnes kunt voeren en de communicatiekosten met uw klanten kunt verlagen.